Po výborném utkání proti Spartě čeká Oceláře už dnes další domácí duel. Do Třince přijedou Pardubice, aktuálně devátý tým Tipsport extraligy.

Kluci podali proti Spartě výborný výkon, hráli naplno. Čeká nás nová situace. Pardubice hrály zápas naposledy ve středu, ale já věřím, že jsme dobře připraveni a zápas zvládneme,“ věří svému týmu trenér Marek Zadina.

Páteční atmosféru si pochvalovala nová posila Ethan Werek, který vstřelil poslední branku Ocelářů. Oslavu si neskutečně užil. „Obvykle to nedělám, ale strhla mě atmosféra. Něco takového jsem ještě nezažil. Chtěl jsem divákům ukázat, že si jejich podpory nesmírně cením.“

Atmosféru vyšperkoval na konci druhé třetiny navrátilec do sestavy Jiří Polanský, když se pustil do pěstního souboje s Matějem Beranem. „Bylo to takové utkání, kdy jsme vedli, Sparta nás dotáhla a srazila nám vítězné emoce. To je hodně nepříjemné. Před brankou útočili na Sváču dva hráči. Já jsem chtěl Berana odtáhnout a zastat se kamaráda. Soupeř byl o dvě hlavy větší, ale já si v extralize nevyberu nižšího hráče. Shodil rukavice jako první a už nešlo couvnout. Naštěstí i na to mě kondiční trenér připravil,“ prozradil Polanský.

Dnešní utkání proti Pardubicím startuje ve WERK Aréně v 18 hodin. Utkání můžete sledovat pouze na kanálu O2 TV Sport, a tak lepší bude, když navštívíte nejnovější arénu v České republice.