Tipsport extraliga je v plném proudu. Naši hokejisté nenavázali na loňský ročník a odstartovali do soutěže velmi dobře. Doma neprohráli, venku také urvali nějaké body a výsledkem je krásné druhé místo po deseti zápasech.

Nyní přišel čas na hokejovou Ligu mistrů. Po prohrách v Lahti a Minsku Oceláři doma zvládli odvety a s šesti body budou ve dvojduelu se švýcarským Lausanne útočit na postup do play-off. „Přijede k nám kvalitní soupeř, se kterým se porveme o postup do další fáze. Máme stažené některé zápasy ze švýcarské ligy,“ prozradil trenér Václav Varaďa.

Jak vnímá soupeře druhý nejproduktivnější útočník Ocelářů v evropské soutěži? „Čeká nás kvalitní soupeř, toho jsme si všichni vědomi. Musíme se na něj dobře připravit, jak na videu, tak na ledě. Jdeme do toho, tak jako bychom šli do běžného zápasu. Chceme uhrát co nejlepší výsledek v Lize mistrů. S Lausanne to budou rozhodující zápasy. Domácí zápas bude hodně důležitý, abychom si zajistili lepší výchozí pozici před odletem do Švýcarska,“ prozradil útočník Matěj Stránský.

Oceláře nečeká nic jednoduchého. Lausanne v přátelském utkání doma porazilo Philadelphii Flyers. „Doufám, že je porazíme. Pak si budeme moci říkat, že jsme lepší než Philadelphie,“ dodal s úsměvem nováček v týmu.

Důležitá bude i podpora z tribun. Proto neváhejte a zavítejte nejen do WERK Arény, ale i do haly ve švýcarském Lausanne. Jízdenky a vstupenky jsou ještě k mání. Více informací naleznete u našeho výjezdu, cena činí 2500 Kč.