Permanentní vstupenky pro sezónu 2020-2021

24. 06. 2020 | Igor Mainka
žádné komentáře

Rok uplynul jako voda, bohužel bez vyvrcholení v podobě vyřazovacích zápasů. Pandemie byla silnější, ale už je doufejme za námi a před námi je nový ročník. Ten odstartuje v pátek 18. září.

Klub HC Oceláři Třinec v minulých dnech zveřejnil informace o prodeji permanentních vstupenek. Pro členy spolku FanClub HC Oceláři Třinec jsou rovněž v prodeji tyto sezónní vstupenky za zvýhodněnou cenu.

Permanentní vstupenku na stání na sezónu 2020/2021 včetně členského příspěvku můžete pořídit za 2500 Kč. Upozorňujeme vás, že zaplacením členského příspěvku souhlasíte s pravidly FanClubu HC Oceláři Třinec, které naleznete ZDE. Zaplacením se rovněž stáváte členem tohoto spolku.

Vstupenky můžete zakoupit a členský příspěvek zaplatit na pokladnách WERK Arény každé pondělí a středu od 10:00 do 16:00 a to až do 8. července. Další prodej bude umožněn s druhou vlnou prodeje permanentek.

Důležité: Na pokladně zaplatíte celou částku 2500 Kč (členský příspěvek je ve výši 300 Kč). Z důvodu GDPR musí každý člen podepsat souhlas se zpracováním osobních údajů. Ten, kdo vypsal formulář v minulé sezóně, už nemusí. Formulář bude k vyplnění přímo na místě prodeje, nebo si jej můžete předvyplnit a donést, ke stažení ZDE.

Noví zájemci o členství ve spolku donesou na recepci zmíněný souhlas a vyplněnou přihlášku, kterou najdete ke stažení ZDE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *