V Třinci 500 osob, na čtvrtečním utkání ve Vítkovicích bylo ještě o sto lidí méně. Doba je zlá, domácí klub si pomohl pouštěním kulisy z dřívějších zápasů. Naštěstí ani to domácímu týmu nepomohlo. O třech bodech do tabulky českého poháru rozhodl v předposlední minutě střelou z levé strany Martin Růžička.

Zápas jako na houpačce odstartoval gólově ve druhé třetině Lakatoš, ale ještě do druhé přestávky otočil skóre dvěma góly Vrána. Když na začátku poslední části srovnal Hruška a následně Marosz z nulového úhlu překvapil Štěpánka, vypadalo to s Oceláři zle nedobře. Naštěstí obránce Gernát si zajel za obranu a ukázkovou fintou překonal třineckého finalistu z roku 2015. Poslední slovo si vzal ostrostřelec Růžička a diagonální střelou k pravé tyči stanovil konečný výsledek na 4:3 pro Třinec.

V úterý tak WERK Aréna nabídne souboj dvou šestibodových celků. Zlín si po Vítkovicích poradil ve čtvrtek i s Přerovem a o skóre je na prvním místě před našimi borci. Zápas proti Ševcům startuje v 17 hodin. Pokud se nedostanete do haly, budete moci duel sledovat na Tipsport TV nebo Hokejka TV. Bohužel krajská hygienická stanice požadavky o sto osobách na sektor.