Kdo zastaví Oceláře v jejich bodové jízdě? Dlouho se to soupeřům nedařilo. Ve 21. případě uspěla až Olomouc, která vytasila na Slezany svou zbraň v podobě brankáře Branislava Konráda. Slovenský gólman počtvrté v kariéře vychytal proti Třinci nulu.

Našim borcům se v zápase nedařilo, měli velké množství přesilových her, dokonce i dvojnásobnou, ale olomoucká obrana byla velmi dobře připravena a v polovině třetí třetiny udeřila z přesilové hry. Knotek z předbrankového prostoru voperoval do Štěpánkovy brány jediný puk a Hanáci slavili.

Třinci nepomohla v závěru ani hra bez brankáře. Konrád tak znovu uspěl proti týmu, ve kterém nastoupil ke třem extraligovým zápasům v roce 2013.

„Průběh utkání se vyvíjel dvě třetiny velmi dobře, Olomouc jsme mačkali. Z jejich strany to byl urputný boj, možná za hranou zákroků, které nás stály úspěch. Hráli obětavě a odmakali to. Nevím, jestli si zasloužili vyhrát, ale šli tomu hodně naproti. My jsme měli přesilové hry, ale nebyli jsme schopni si v nich pomoct a prohráli jsme,“ mrzelo po zápase trenéra Václava Varaďu.

Novou sérii mohou začít Oceláři v pondělí v domácím utkání proti Karlovým Varům. Utkání začíná netradičně už ve 14:20 v přímém přenosu ČT Sport. Sledujte zápas s námi a fanděte!