Velká radost z postupu, podruhé v řadě jsme ve čtvrtfinále vyřadili regionálního rivala z Vítkovic výsledkem 4:0 na zápasy. Bohužel poslední utkání v Ostravar Aréně mělo nepříjemnou dohru.

Spousta emocí na jedné i druhé straně vyvrcholila neadekvátním zásahem bezpečnostních složek. Výsledkem je zdravotní indispozice desítky osob z řad třineckých fanoušků, které musely vyhledat zdravotnické ošetření. Mezi poškozenými jsou i členové vedení fanklubu, kteří tradičně organizovali odchod fanoušků ze stadionu ven. Dle slov policie stáli „v nepravý čas na nesprávném místě. Zástupce Policie se v neformálním rozhovoru za zákrok omluvil. Toto už se nesmí nikdy opakovat!

Fanclub HC Oceláři Třinec žádá všechny fanoušky o poskytnutí videozáznamů z celého incidentu po utkání. Pokud máte nahrávku z inkriminované situace ve svých zařízeních, prosím kontaktujte nás pomocí e-mailu fanclub@email.cz, soukromé zprávy na naší facebookové stránce, případně telefonicky na čísle 722144199. O případných krocích vás budeme informovat.

Prosíme všechny, aby záznamy nezveřejňovali na sociálních sítích!