Rychlé čtvrtfinále, krátká přestávka a jde se na druhého soupeře. Ocelářům do finálové cesty vešel stejný protivník jako v loňském ročníku. Mladá Boleslav překvapila hokejovou veřejnost a jako jediný tým z posledních dvou let prošel z předkola až do semifinále. Hradec udolali třikrát v nastaveném čase a postoupili po výsledku 4:1 na zápasy.

„Nečekal jsem postup Mladé Boleslavi, ale ukázala, že má tým na play-off,“ je si vědom Martin Růžička. „Bude to boj, jestli to bude podobné, to nevím. S jejím postupem mi problesklo loňské semifinále. Je to skvělý tým, porazili Plzeň i Hradec Králové, mají tam skvělé hráče jako Ševce nebo Kelemena, dobře jim chytá gólman,“ pochválil soupeře.

Že to bude možná těžší soupeř než loni, to ví i trenér Varaďa. „Vyzkoušeli jsme si to proti nim už minulý rok, hráči ví, co je čeká. Budeme se chtít na to připravit, abychom byli lepší než oni. Oni nám to budou chtít vrátit.“

Trenér Radim Rulík má ve své sestavě jednoho velkého uplakánka Martina Ševce, který zkouší brečet nejen v médiích, ale i u rozhodčích. Důležité bude nepodlehnout tlaku. „Je to zkušený hráč. My máme plán nejen na soupeře, ale i na jednotlivce. Je to klíčový hráč do obrany. Musíme si na něj dát pozor,“ ví Varaďa.

Semifinálová série startuje v neděli od 17 hodin na domácím ledě prvním zápasem, druhý se uskuteční na stejném místě o den později. Třetí a čtvrtý duel se odehraje ve čtvrtek a pátek v Mladé Boleslavi. Na tato utkání pořádáme zájezd a vy můžete být součástí nevšedního zážitku. Více informací naleznete zde.