Čtyři tituly v řadě, velké postavy na ledě i na lavičce. Letošní ročník Tipsport extraligy bude ještě více vyrovnaný a obhajoba titulu velice těžká. I proto bude důležitá podpora z tribun. Nová sezóna startuje soutěžními zápasy už na přelomu srpna a září, kdy Oceláře čeká Liga mistrů. V prodeji jsou již permanentní vstupenky.

Určitě se již ptáte: A co členové fanklubu? Pro ty je připravena exkluzivní cena 3300 Kč. V ceně je členství v našem spolku v hodnotě 300 Kč a akční cena permanentky, ve které je 26 zápasů základní části, všechny zápasy play-off, duely základní skupiny Ligy mistrů a samozřejmě i předsezónní přátelská střetnutí na ledě WERK Arény.

Stávající majitelé: Prodloužení permanentní vstupenky můžete provést osobně na pokladně WERK Areny nebo prostřednictvím prodejního webu (ZDE). Každá permanentka musí mít unikátního vlastníka, není možné, aby jedna osoba vlastnila více permanentek.

Noví členové: Zájemci o členství musí vyplnit přihlášku (ZDE) a souhlas se zpracováním osobních údajů (ZDE), Ten pak odevzdat při koupi permanentní vstupenky na pokladně. Pokud permanentku nechcete, ale chcete být členy, pak částku 300 Kč za členský příspěvek zašlete na účet mBank 670100-2201351658/6210 a dejte nám vědět na e-mailovou adresu fanclub@email.cz.

Prodej permanentních vstupenek bude probíhat v prodejní době uvedené na klubovém webu www.hcocelari.cz.

Důležitá informace:

  • Se zaplacením permanentky a členského příspěvku se stáváte členem a souhlasíte s pravidly spolku Fanclub HC Oceláři Třinec (ZDE).