Fotbalová bitva mezi fanoušky a hokejisty dopadla lépe pro trénované borce. Šestnáctka borců zastupující podporovatele nejlepšího hokejového klubu v republice držela se soupeřem krok pouze v první půli úvodního dějství. Bohužel pak už výsledkově vládli hokejisté.

Hokejisté šli hned v úvodu zápasu do dvoubrankového vedení, ale fanoušci dokázali zareagovat dvěma góly a skóre vyrovnali. Do poločasu stihli hráči odskočit na rozdíl tří gólů. Tento náskok svítil na světelné tabuli i po závěrečném hvizdu rozhodčího Klečackého, protože oba celky ve druhé půli proměnily dvě gólové příležitosti. Do střelecké listiny se zapsala i jediná žena na trávníku Markéta Pelánková.

Kromě fotbalového utkání na hřišti v Oldřichovicích došlo také k penaltovým soubojům mezi regionálními střelci a brankáři. Nejlepším penaltovým exekutorem se ukázal fotbalista třetiligového Třince Filip Maksić, který proměnil všech osmnáct penalt.

Fanclub HC Oceláři Třinec vs. HC Oceláři Třinec 4:7 (2:5)

Branky: Ganczarczyk 2, Grochal, Pelánková – Adámek 3, Kurovský 2, Voženílek, Gryc.

Fanclub: V. Broda – Krywda, Martynek, Gorný, Baran, Grochal, Vrška, Tobola, Pelánková, Sobotka, Petrek, Třeštík, Ganczarczyk, Mik, Piska, Kiedroň.

Hokejisté: Smith – Gryc, Daneček, Roman, Kurovský, Voženílek, Sikora, Srbecký, Hrehorčák, Adámek, Kiedroň, Walega, Čacho.