Prožíváme historicky nejlepší období třineckého hokeje. Pátý titul v řadě, dokonce náš tým se může chlubit heslem: Mistři v zemi světových šampiónů. V obou případech hrála velkou roli podpora zpoza mantinelů.

Jinak tomu nebude ani v následující sezóně. Oceláři se pokusí znovu obhájit mistrovský titul, zároveň se zúčastní bojů na evropských kluzištích v rámci Ligy mistrů. U toho by neměl nikdo chybět.

Jak to bude letos s permanentní vstupenkou? Cena sezónní karty činí i s členských příspěvkem 4000 Kč. Výše členského příspěvku zůstává bez změny (300 Kč).

Permanentka je platná na domácí zápasy základní skupiny Ligy mistrů, předsezónní přátelská utkání a hlavně na domácí duely základní části Tipsport extraligy. Rezervace permanentek stálých členů potrvá do konce 1. vlny, tedy 26. června.

A co play-off? Vstup zdarma budou mít pouze majitelé permanentek, kteří dorazí minimálně na 23 zápasů Tipsport extraligy. Do součtu zápasů se počítá počet průchodů turniketem, počet průchodu kamaráda na uvolněný lístek přes aplikaci a počet prodaných uvolněných vstupenek. V případě nesplnění tohoto limitu si majitelé budou moci dokoupit část pro play-off v hodnotě 1400 Kč.

Stávající majitelé: Prodloužení permanentní vstupenky můžete provést osobně na pokladně WERK Areny nebo prostřednictvím prodejního webu (ZDE), případně přes Ocelářskou aplikaci. Každá permanentka musí mít unikátního vlastníka, není možné, aby jedna osoba vlastnila více permanentek.

Noví členové: Zájemci o členství musí vyplnit přihlášku (ZDE) a souhlas se zpracováním osobních údajů (ZDE), Ten pak odevzdat při koupi permanentní vstupenky na pokladně. Pokud permanentku nechcete, ale chcete být členy, pak částku 300 Kč za členský příspěvek zašlete na účet mBank 670100-2201351658/6210 a dejte nám vědět na e-mailovou adresu fanclub@email.cz.

Prodej permanentních vstupenek bude probíhat v prodejní době uvedené na klubovém webu www.hcocelari.cz.

Důležitá informace:

  • Se zaplacením permanentky a členského příspěvku se stáváte členem a souhlasíte s pravidly spolku Fanclub HC Oceláři Třinec (ZDE).